Wedstrijd ‘Teken eens een dokter’

Medi-Sfeer verwelkomt 2018 met een geste naar de kinderen van de lezers. Zij krijgen het woord, of beter, een blanco A4 waarop ze hun beste tekentalent kunnen loslaten. Doelstelling is een schets van hun ouder als arts, zoals ze hem iedere dag ervaren.

De maximumleeftijd voor deelname aan de wedstrijd ‘Teken eens een dokter’ is 12 jaar, in drie leeftijdscategorieën: 2 tot 5, 6 tot 9 en 10 tot 12 jaar. Voor een geldige deelname is het Riziv-nummer van de ouder vereist.

Kinderen kunnen hun ouders tekenen zoals ze denken dat die als arts dag aan dag hun werk doen. Voor een aantal kinderen zullen er allicht twee personen op de tekening staan. De prent mag vergezeld zijn van een korte legende.

De tekeningen moeten bij de redactie binnenlopen tegen 31 januari en uitsluitend gemaakt zijn op het formulier dat bij Medi-Sfeer 577 gevoegd was. Het formulier wordt via de post naar ons gestuurd. De post is betaald door de geadresseerde.

De inzet is een dozijn mooie speeltjes aangepast per leeftijdscategorie en aangeboden door onze partner Broze. Daarnaast wordt een bon van 750 euro uitgereikt voor een familietrip naar Disneyland in Parijs.

Deelnemers moeten akkoord gaan met het reglement zoals dat in ons nummer 577 aangegeven is. Succes aan onze jonge tekenaars!

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.