De Croo wil eerst gevolgen coronapas op de werkvloer onderzoeken

Premier Alexander De Croo wil eerst de implicaties van de coronapas op de werkvloer onderzoeken alvorens zich uit te spreken over een eventuele invoering. Dat heeft de premier zondag verklaard in De Zevende Dag op Eén.

Technologiefederatie Agoria brak eerder deze week een lans voor de invoering van het Covid Safe Ticket op de werkvloer. "Ik wil eerst goed onderzoeken wat de arbeidsrechtelijke implicaties zijn", aldus De Croo. "In de arbeidsrelaties zitten evenwichten. De gevolgen kunnen zeer verregaand zijn, ik wil dat eerst onderzoeken."

Hij blijft de uitgebreide toepassing van dat Covid Safe Ticket naar de horeca en de fitnesscentra verdedigen. "When the facts change, I change my mind", luidde het. "Ik zal alles doen om de bevolking zo goed mogelijk te beschermen. Ik ben liever nu voorzichtig, dan dat er binnen een maand paniek moet zijn."

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Gertie Daerden

    01 november 2021

    De hungergames in première op planeet aarde. De ontkenning van de mens als microbieel ecosysteem, ontkenning van natuurlijke antistoffen, overleving op deze planeet enkel mogelijk via Farma-dictatuur. De gevolgen kunnen inderdaad verregaand zijn Mr De Croo, maar denk dat dit net de bedoeling is. Zeker als we naar de ambitieuze plannen van world Economic Forum kijken, waar oa. Mr. De Croo lid is bij de Young leaders. "You own nothing and be happy" Kinderverkrachters krijgen nog eten in de gevangenis, ongevaccineerden zonder werk hebben geen eten. Gaat dat de strategie zijn, bij ieder virus dat voorbij komt? Want veel vertrouwen in het immuunsysteem is er blijkbaar niet, enfin dat is tenminste wat men ons wil doen geloven.