De Onafhankelijke Ziekenfondsen rekruteren meerdere Adviserend Artsen

Bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen geloven we in de geneeskundige verzorging van morgen en werken we daar elke dag aan. Onze bedrijfscultuur is mensgericht en staat open voor de wereld. 

Om ons te helpen onze doelen te bereiken, zijn wij momenteel op zoek naar verschillende profielen van:

Adviserend Arts

Je bent arts en je bent op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en een beter evenwicht tussen werk en privé? Als adviserend arts bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen werk je niet alleen op medisch vlak, maar speel je ook een belangrijke adviserende rol bij de leden. 

Tijdens de raadplegingen die je krijgt toegewezen, zal je leden in arbeidsongeschiktheid ontmoeten en zal je een grote verscheidenheid aan pathologieën tegenkomen. Om hen kwalitatieve ondersteuning te bieden, informeer je hen over de regelgeving en adviseer je hen over de verschillende manieren van sociale en professionele re-integratie. Tegelijkertijd zorg je voor de juiste toewijzing van middelen voor sociale zekerheid.

Je werkt in een multidisciplinair team en hebt dagelijks contact met andere gezondheidsprofessionals. Je krijgt een opleiding en ondersteuning over de wetgeving inzake verplichte verzekering. Wij zullen je begeleiden bij het verkrijgen van de erkenning als adviserend arts.

GEÏNTERESSEERD?
Bezoek onze website www.mloz.be/nl/jobs om meer te weten over je toekomstige job en bijhorende voorwaarden.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.