Nieuwe artsen als DGEC-leden Kamer van beroep benoemd

Bij koninklijk besluit van 3 september 2024, dat afgelopen vrijdag in Het Staatsblad verscheen, worden nieuwe werkende en plaatsvervangende leden benoemd bij de Nederlandstalige Kamer van beroep van de Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle (DGEC). 

De benoeming van de volgende leden bij de DGEC van het Riziv gebeurt op voordracht van een representatieve organisatie van het artsenkorps, en gaat met terugwerkende kracht in vanaf 30 september 2023.

  • Als erkend huisarts wordt Marcel De Clercq benoemd als plaatsvervangend lid.
  • Voor de artsen-specialisten worden Mariane Mertens, Stan Politis en Jan Van de Perre aangesteld als plaatsvervangende leden.

Met ingang van afgelopen vrijdag werden als werkende leden bij de DGEC (Kamer van beroep) op voordracht van representatieve organisaties van het artsenkorps benoemd:

Voor de artsen-specialisten: Lieselot Brepoels en Eric Wyffels, die laatste als vervanger van Philippe De Wilde.

Met ingang van afgelopen vrijdag werd als plaatsvervangend lid bij de DGEC (Kamer van beroep) op voordracht van representatieve organisaties van het artsenkorps benoemd: Elke Lievens ter vervanging Eric Wyffels.

De Kamer van beroep neemt kennis van alle zaken die in het Nederlands moeten worden behandeld, ingesteld bij de Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle. 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.